top of page
pic.jpg

Kolozsvári Gyula - festménybecsüs, projektvezető

 

"20 éves tapasztalatommal nyújtok Önnek segítséget és állok rendelkezésére tanácsaimmal festmények és grafikák meghatározásában, értékbecslésében"

 

Művészettörténészek

 

Szükség esetén a hazai múzeumok független szakemberei segítenek nekünk egy-egy alkotás alaposabb megismerésében. Minden korszaknak illetve művésznek más más szakértőjével vitatjuk meg a kérdéses alkotásokat.

 

 

 

Derján Zoltán - aranyozó restaurátor,egyedi képkeretek

 

17 év szakmai tapasztalattal a következő területeken: képkeretek, keretórák, csillárok, falikarok, aranyozott bútorok, templomi belsők, faalapú szobrok

 

 

 

 

Gajdó Gyula - papírrestaurátor

 

1968 óta intenzíven érdekel a képzőművészet, különösen a rajz és a sokszorosított grafika. Minden hagyományos sokszorosított technikát készítettem már. 1980-1989 között a Magyar Nemzeti Galériában, 1989-1998 között a Szépművészeti Múzeumban dolgoztam a Grafikai Osztályon a legsűrűbb műtárgyi környezetben. 1996-ban a Magyar Képzőművészeti Egyetem Restaurátorképző Intézetében szereztem tárgyrestaurátor művészi diplomát. 1998-tól magánrestaurátorként dolgozom. Szakterületem a grafikai restaurálás.

 

 

 

 

 

Varga Hajdú Eszter - restaurátorművész

 

bottom of page